header-jongen-tiener-donker-haar

Jonx Autisme Team Noord-Nederland (ATN)

Jonx Ambulant is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar, met alle vormen van psychiatrische problematiek. Zoals bijvoorbeeld ADHD, Autisme Spectrum Stoornissen, hechtingsproblematiek en angst- en stemmingsstoornissen.
Jonx Ambulant heeft diverse vestigingen verspreid over de provincie Groningen. Wij bieden advies, diagnostiek, behandeling en begeleiding. Samen met kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers werken wij aan effectieve oplossingen van de klachten en problemen. Wij bieden hulp bij ons op de vestiging, maar ook thuis en op school.

Jonx Ambulant heeft vestigingen in:

Naast de grote vestigingen zijn we op veel andere plekken aanwezig om goede zorg te leveren voor kinderen en jongeren met psychiatrische problemen. Vind de locatie die jij zoekt in ons overzicht van locaties.

Specialistische teams

Het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) heeft een team dat is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van zeer jonge kinderen met (het vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS). Dit gespecialiseerde team heet het Infantteam en werkt vanuit Groningen en Drachten.

Feedback
Jonx

is onderdeel van Lentis