theobuurman 8309-

Contact

Contact algemeen

Informatieservice

Wil je meer weten over de geestelijke gezondheidszorg? Ben je op zoek naar een specifieke behandeling van Jonx of wil je juist meer informatie over aanmelden, wachttijden en vergoedingen? Je kunt met al je vragen en verzoeken bij onze Informatieservice terecht via: 050 522 31 50.

Bezoekadres

Het is altijd mogelijk langs te komen om persoonlijk in gesprek te gaan met een van onze professionals. Je kunt terecht voor overleg, meer informatie en je vragen. Maak hiervoor van tevoren een afspraak via 050 522 3150. Het bezoekadres van de informatieservice van Lentis is:

Hereweg 80
9725 AG  Groningen

Je kunt je melden bij de receptie en een van onze medewerkers haalt je op.

Contact met Lentis

Heb je algemene vragen over Lentis of zoek je contact met een van onze medewerkers, neem dan contact op met het algemene telefoonnummer van Lentis: 088 114 00 00.

Contact met een vestiging / team

Zoek je contact met een vestiging van Jonx of ATN?

Contact per telefoon Jonx Autisme

Jonx Autisme heeft telefonische spreekuren voor korte vragen rondom aanmelding, doorverwijzing en behandelaanbod.

Autisme Team Noord-Nederland (ATN) Groningen 

Telefoon: (050) 522 32 99

ATN Groningen heeft een algemeen telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Het telefonisch spreekuur betreft met name korte vragen rondom aanmelding, doorverwijzing en behandelaanbod.

Autisme Team Noord-Nederland (ATN) Friesland 

Telefoon: (0512) 33 49 50

ATN Friesland heeft een algemeen telefonisch spreekuur van maandag t/m donderdag van 13.00 tot 14.00 uur. Het telefonisch spreekuur betreft met name korte vragen rondom aanmelding, doorverwijzing en behandelaanbod.

Autisme Team Noord-Nederland (ATN) Drenthe 

Telefoon: (0528) 22 99 30

ATN Drenthe heeft een algemeen telefonisch spreekuur op dinsdag en vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur. Het telefonisch spreekuur betreft met name korte vragen rondom aanmelding, doorverwijzing en behandelaanbod.

Contact per e-mail

Indien je onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk en uiterlijk binnen twee werkdagen contact met je op. Je kunt uiteraard ook een e-mail sturen als je dit prettiger vindt. Als je vragen hebt, kun je ook bij onze veelgestelde vragen kijken of jouw vraag ertussen staat.

Belangrijk om te weten:

  • Voor spoedgevallen of noodkreten kun je contact op te nemen met het sociale wijkteam, het CJG-team of je huisarts. Buiten kantoortijd kun je contact opnemen met de huisartsenpost.
  • Voor het verzetten van afspraken kun je terecht bij het secretariaat van de afdeling waar je in behandeling bent.
  • Heb je ons een e-mail gestuurd en kreeg je automatisch antwoord dat je bericht niet bij ons aangekomen is? Omdat wij bezig zijn met het opschonen van verouderde e-mailadressen, kan het zijn dat de melding hiermee te maken heeft. Voor meer informatie of het opvragen van het correcte e-mailadres, kun je contact opnemen met onze informatieservice.

Folders Jonx Ambulant

Jonx beschikt over verschillende folders. Er zijn diverse folders, over onder andere het behandelaanbod, in ontwikkeling. Wanneer deze folders beschikbaar zijn, worden ze aan het overzicht toegevoegd.

The general information is also available in English, Arabic, Armenian, Dari and Papiamentu.

Folderoverzicht

 

Folders Jonx Autisme

Jonx Autisme beschikt over verschillende folders.  Er zijn diverse folders, over onder andere het behandelaanbod, in ontwikkeling. Wanneer deze folders beschikbaar zijn, worden ze aan het overzicht toegevoegd.

The general information is also available in English, Arabic, German, Turkish.

Folderoverzicht

  • 1 op de 4 mensen krijgt psychische problemen

Feedback
Jonx

is onderdeel van Lentis