Home Contact

Contact opnemen met Jonx

Spoed? Neem direct contact op!

Bij een crisis kun je altijd contact opnemen met onze crisisdienst. We staan dag en nacht voor je klaar.

Ik ben nog niet in behandeling bij Jonx

Denk je dat jouw klachten te maken hebben met psychische problemen? Het is belangrijk dat je hiervoor eerst naar je huisarts toegaat. Vanuit daar kun je naar Jonx worden doorverwezen, zodat wij je kunnen helpen.

Ik ben al in behandeling bij Jonx?

In dat geval kun je het beste direct contact opnemen met je behandelaar of het secretariaat. De contactgegevens kun je vinden bij de locatie waar je in behandeling bent. 

Telefonisch spreekuur Jonx Autisme

Jonx Autisme heeft telefonische spreekuren voor korte vragen rondom aanmelding, doorverwijzing en behandelaanbod.

Telefoon: (050) 522 32 99

ATN Groningen heeft een algemeen telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Het telefonisch spreekuur is er voor korte vragen rondom aanmelding, doorverwijzing en behandelaanbod.

Telefoon: (0512) 33 49 50

ATN Friesland heeft een algemeen telefonisch spreekuur van maandag t/m donderdag van 13.00 tot 14.00 uur. Het telefonisch spreekuur is er voor korte vragen rondom aanmelding, doorverwijzing en behandelaanbod.

Telefoon: (0528) 22 99 30

ATN Hoogeveen heeft een algemeen telefonisch spreekuur op dinsdag en vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur. Het telefonisch spreekuur is er voor korte vragen rondom aanmelding, doorverwijzing en behandelaanbod.

Liever een bericht achterlaten?

Als je liever een bericht achterlaat kun je ons contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.