Home Behandelaanbod Kinderen en jongeren

Behandeling

Kinderen en jongeren

Jonx geeft behandelingen aan kinderen en jongeren met psychische klachten en hun ouders. Onze behandelaren zijn dan ook speciaal opgeleid om met kinderen, jongeren en ouders te werken. Want kinderen horen zich geen zorgen te maken. Maar te spelen, vriendjes te maken en te leren op school. Ons doel is daarom om de kinderen die bij ons in behandeling komen zo snel mogelijk weer te laten doen waar ze blij van worden.

“Zo kort als het kan en zo lang als het moet”

Onze behandelaren staan bevlogen in hun werk, omdat ze een waardevolle bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van jeugd. Van psychiaters en specialisten tot psychologen en allerlei soorten therapeuten. Dit kenmerkt natuurlijk ook de zorg die we verlenen. Onze behandelaren werken functie-overstijgend met elkaar samen en kijken heel zorgvuldig naar het kind en zijn of haar omgeving om bepaalde klachten te begrijpen. Op die manier vinden we samen met het kind en/of de ouder een behandeling die het beste gaat helpen.

Wil je meer lezen over onze werkwijze bij specifiek kinderen of jongeren? Via de linkjes hieronder kom je meer te weten.

Bij Jonx in zorg, en dan?

1

Verwijzing

2

Intake

3

Adviesgesprek

4

Behandeling

5

Eindgesprek