Home Behandelaanbod Jonx Autisme

Behandeling

Jonx Autisme

Bij Jonx stemmen we onze behandelingen helemaal af op de situatie van jou of van je kind. Onze autisme teams bieden zowel diagnostiek als behandeling voor kinderen, jongeren en volwassenen met een Autismespectrumstoornis (ASS). Hierbij betrekken we altijd belangrijke anderen, zoals je ouders, partner en/of familieleden.

Jonx heeft autisme teams die zijn gevestigd in GroningenFriesland en Hoogeveen. Daarnaast bieden we hulp op klinische afdelingen, als je vanwege je ASS moeite hebt om zelfstandig te leven. We hebben een Afdeling Trainen en Leren (ATLASS) voor jongvolwassenen tussen de 18-30 jaar in Munsterheerd en Talma. En we hebben een afdeling Wonen en Werken voor volwassenen met ASS (WWA) in Zuidlaren, waar wonen, behandeling en dagbesteding volledig op elkaar zijn afgestemd. Voor kinderen tussen de 0-5 jaar hebben we een gespecialiseerd Infantteam in Groningen en Drachten, waar behandeling en diagnostiek wordt aangeboden.

Afgestemd op wat jij nodig hebt

Onze behandelaren zijn bevlogen in hun werk. Vanuit een gedeelde passie voor kinderen, jongeren en ouders, om hen te ondersteunen bij de gevolgen van Autisme. En om volwassenen te ondersteunen in het vinden van een goede balans in het dagelijks leven.

Wil je meer lezen over de werkwijze van Jonx bij autisme? Via het linkje hieronder kom je meer te weten.

Bij Jonx in zorg, en dan?

1

Verwijzing

2

Intake

3

Adviesgesprek

4

Behandeling

5

Eindgesprek