Home Locaties Jonx Noord-Oost Winschoten

Locaties

Jonx Noord-Oost Winschoten

Contactgegevens

Jonx Noord-Oost Winschoten is er voor kinderen en jongeren met psychische problemen, en hun ouders. Loop jij vast, op school of in je gezin? Dan kijken we samen met jou wat hiervan de oorzaak is.

Waarvoor kun je bij Jonx Noord-Oost Winschoten terecht?

Je kunt bij Jonx Noord-Oost Winschoten terecht voor alle behandelingen die Jonx geeft. We behandelen een groot aantal psychische problemen, waarbij we goed kijken naar wat jij nodig hebt. Je houdt zelf de regie over de behandeling.

Hoe kan ik me aanmelden bij Jonx Noord-Oost Winschoten?

Een huisarts of Centrum voor Jeugd en Gezin kan je doorverwijzen naar Jonx. Vervolgens kijken we samen met jou of wij je kunnen helpen.

Praktische informatie

Je kunt gratis parkeren vlakbij Jonx Noord-Oost Winschoten. De receptioniste van de polikliniek kan je vervolgens aanwijzen waar Jonx op de eerste verdieping te vinden is. In de wachtkamer is koud water, ranja, thee en koffie aanwezig.

Je kunt gebruikmaken van een rechtstreekse treinverbinding tussen Groningen en Winschoten. Vervolgens loop je in ongeveer twintig minuten naar Jonx Noord-Oost Winschoten. Op station Winschoten kun je ook met de bus, lijn 13 richting Veendam. Je stapt uit op het Oldambtplein en loopt vanaf het plein in 2 minuten naar Jonx Winschoten. Kijk voor een persoonlijk, gedetailleerd reisadvies op Qbuzz of 9292.

Als je meer wilt weten, stel ons dan gerust je vraag per telefoon of via de e-mail.

ZorgkaartNederland

Jonx Noord-Oost Winschoten op ZorgkaartNederland

Op ZorgkaartNederland kun je beoordelingen lezen en achterlaten voor alle zorgaanbieders in Nederland.

Op zoek naar een andere locatie?

Jonx heeft locaties in alle noordelijke provincies, grote kans dat er dus ook eentje bij jou in de buurt is.

Bekijk alle locaties