Home Locaties Jonx Stadskanaal

Locaties

Jonx Stadskanaal

Jonx Stadskanaal voorkant gebouw

Contactgegevens

Jonx Stadskanaal is er voor kinderen en jongeren met psychische problemen, en hun ouders. Loop jij vast, op school of in je gezin? Dan kijken we samen met jou wat hiervan de oorzaak is.

Waarvoor kun je bij Jonx Stadskanaal terecht?

Je kunt bij Jonx Stadskanaal terecht voor alle behandelingen die Jonx geeft. We behandelen een groot aantal psychische problemen, waarbij we goed kijken naar wat jij nodig hebt. Je houdt zelf de regie over de behandeling.

Hoe kan ik me aanmelden bij Jonx Stadskanaal?

Een huisarts of Centrum voor Jeugd en Gezin kan je doorverwijzen naar Jonx. Vervolgens kijken we samen met jou of wij je kunnen helpen.

Praktische informatie

Je kunt gratis parkeren vlakbij Jonx Stadskanaal. De receptioniste zal je vervolgens aanwijzen waar Jonx Stadskanaal op de eerste verdieping te vinden is.

In de wachtkamer is koud water, ranja, thee en koffie aanwezig. Jonx Stadskanaal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wanneer je gebruik maakt van het openbaar vervoer zijn er verschillende buslijnen die stoppen bij de halte ‘Gasselterbrug’. Deze bushalte ligt op loopafstand van Jonx Stadskanaal. Kijk voor een persoonlijk, gedetailleerd reisadvies op de website van qbuzz.nl of 9292.nl.

ZorgkaartNederland

Jonx Stadskanaal op ZorgkaartNederland

Op ZorgkaartNederland kun je beoordelingen lezen en achterlaten voor alle zorgaanbieders in Nederland.

Op zoek naar een andere locatie?

Jonx heeft locaties in alle noordelijke provincies, grote kans dat er dus ook eentje bij jou in de buurt is.

Bekijk alle locaties