Home Problemen Verdriet Wat kan Jonx voor je betekenen bij verdriet?

'Ik voel me zo down'

meisje zit kijkt verdrietig

Wat kan Jonx voor je betekenen bij verdriet?

Iedereen is wel eens verdrietig. Vaak gaat dit vanzelf weer over als er iets leuks gebeurt. Maar blijf jij lang en vaak verdrietig? Dan kan het zijn dat er meer aan de hand is. Mogelijk komt jouw verdriet voort uit een psychische stoornis en kan Jonx je helpen.

Intens verdrietig: een stoornis?

Als je veel, intens en lang verdrietig bent, dan kan je verdriet te maken hebben met een stoornis. Bijvoorbeeld als je een depressie, een trauma, of een dysthyme stoornis hebt. Als je vermoed dat je een stoornis hebt, dan is het goed om hulp in te schakelen.

Hoe helpt Jonx bij intens verdriet?

Soms is verdriet een uiting van een psychische klacht. Je voelt je heel erg neerslachtig en de dingen die je anders nog blij maakten, kunnen je nu niet meer zoveel schelen. Herken je je hierin? Dan is het belangrijk om de juiste hulp te vinden. Bij Jonx bieden we verschillende behandelingen die je kunnen helpen om met psychische klachten om te gaan. Het is belangrijk dat je eerst naar je huisarts gaat om over je klachten te vertellen. Hij of zij kan je doorverwijzen naar Jonx.

Bij Jonx in zorg, en dan?

1

Verwijzing

2

Intake

3

Adviesgesprek

4

Behandeling

5

Eindgesprek