Jonge vrouw bos

Maatregelen rondom het Corona-virus

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben een grote impact op ons dagelijks leven. Ook voor Jonx geldt dat we maatregelen moeten nemen, om zowel onze behandelaren als cliënten te beschermen tegen het virus. We volgen hierin de adviezen van de GGD en RIVM.

We snappen dat deze maatregelen vervelend kunnen zijn. Onze behandelaren zullen er alles aan doen om je behandeling zo goed mogelijk voort te zetten. Hieronder lees je de maatregelen die Jonx treft.

Mondkapje
Het dragen van een mondkapje in onze vestigingen is verplicht. Zolang je binnen bent, draag je het mondkapje wanneer je in de algemene ruimten zoals wachtkamers, gangen en toiletruimtes bent.
Deze regel geldt niet voor kinderen onder de 13 jaar. Ook maken we een uitzondering als je om medische redenen geen mondkapje kunt dragen. Jonx verstrekt de mondkapjes, je vindt ze bij de ingang van de locatie.

Afspraken met je behandelaar en huisbezoeken
Een deel van de poliklinische patiëntafspraken (afspraken waarbij je naar je behandelaar toegaat) en huisbezoeken worden omgezet in telefonische afspraken of afspraken via videobellen. Je behandelaar maakt hierover afspraken met je. Overleg met je behandelaar als je vindt dat jouw afspraak echt niet telefonisch of via beeldbellen kan plaatsvinden.

Bezoek aan Lentis/Jonx
Voor de klinieken van Lentis en Jonx geldt dat we naasten/contactpersonen vragen alleen op afspraak op bezoek te komen.

Daarnaast blijven de eerder ingestelde hygiëne regelingen uiteraard gewoon van kracht:

  • Goed de handen wassen
  • Hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog
  • Papieren zakdoekjes gebruiken
  • Geen handen schudden
  • Draag een mondmasker op de gang en in gezamenlijke ruimtes.

Heb je nog vragen over het Coronavirus?

Voor meer informatie en de laatste berichtgeving over het Coronavirus verwijzen we naar de website van het RIVM.

Feedback
Jonx

is onderdeel van Lentis