Home Locaties WWA Zuidlaren

Locaties

WWA Zuidlaren

Contactgegevens

  • Schipborgerweg 2, 9471 PN Zuidlaren
  • wwa@lentis.nl
  • 050 409 78 20


Als je een Autismespectrumstoornis (ASS) hebt en het niet lukt om zelfstandig te wonen, kan je terecht bij de afdeling voor Wonen en Werken voor volwassenen met autisme (WWA) in Zuidlaren. Hier krijg je gespecialiseerde woonbegeleiding die past bij jouw situatie. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor een zinvolle dagbesteding.

Waarvoor kan ik terecht bij WWA?

In de WWA zijn wonen, behandeling en dagbesteding volledig op elkaar afgestemd. Je kan bij de WWA terecht wanneer je ouder bent dan 18 jaar.

Hoe kan ik mij aanmelden bij de WWA?

Je kunt schriftelijk worden aangemeld bij de WWA door je huisarts, de gemeente, een andere GGZ-instelling, een GGD-arts of een medisch specialist. Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek waarbij we kijken of WWA bij je past. Door de zeer beperkte doorstroom binnen de WWA kan de wachttijd voordat je bij de WWA kan komen wonen lang zijn.

Praktische informatie

De afdeling Wonen en Werken voor volwassenen met autisme ligt midden in het gezellig dorp Zuidlaren. Er is een supermarkt bereikbaar op loopafstand. Je kunt gratis parkeren vlakbij de WWA. De WWA is bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk voor een persoonlijk, gedetailleerd reisadvies op www.qbuzz.nl/gd of www.9292.nl.

Bij Jonx in zorg, en dan?

1

Verwijzing

2

Intake

3

Adviesgesprek

4

Behandeling

5

Eindgesprek

ZorgkaartNederland

WWA Zuidlaren op ZorgkaartNederland

Op ZorgkaartNederland kun je beoordelingen lezen en achterlaten voor alle zorgaanbieders in Nederland.

Op zoek naar een andere locatie?

Jonx heeft locaties in alle noordelijke provincies, grote kans dat er dus ook eentje bij jou in de buurt is.

Bekijk alle locaties