Home Locaties Jonx Genderpoli Groningen

Locaties

Jonx Genderpoli Groningen

Contactgegevens

De Jonx Genderpoli in Groningen staat klaar voor kinderen en jongeren tot 18 jaar die vragen of twijfels hebben over het geslacht waarmee zij geboren zijn. Hier kun je in behandeling komen als je last hebt van genderdysforie.

Waarvoor kun je bij de Genderpoli terecht?

Je kunt bij de Genderpoli terecht voor psycho-educatie, systeemtherapie en een medische behandeling. We kijken altijd samen met jou welke behandeling het beste bij je past. Je houdt zelf de regie over je behandeling.

Hoe kan ik me aanmelden bij de Genderpoli?

Je kunt je bij Jonx aanmelden via je huisarts of via een medisch specialist. We onderzoeken dan samen met jou of de behandelingen die we bij de Genderpoli bieden bij je passen.

Praktische informatie

Je kunt gratis parkeren bij de Genderpoli van Jonx. Reis je met het openbaar vervoer? Ook dan zijn we goed te bereiken. Kijk voor een persoonlijk, gedetailleerd reisadvies op Qbuzz of 9292.

Let op: de Genderpoli bevindt zich in één gebouw met Jonx Ambulant. Dat is een andere afdeling. Bordjes wijzen je de weg naar de Genderpoli. Je moet op de eerste verdieping zijn. Daar kun je je melden bij de receptie.

ZorgkaartNederland

Jonx Genderpoli Groningen op ZorgkaartNederland

Op ZorgkaartNederland kun je beoordelingen lezen en achterlaten voor alle zorgaanbieders in Nederland.

Op zoek naar een andere locatie?

Jonx heeft locaties in alle noordelijke provincies, grote kans dat er dus ook eentje bij jou in de buurt is.

Bekijk alle locaties