Home Locaties ATLASS Munsterheerd (Groningen)

Locaties

ATLASS Munsterheerd (Groningen)

Contactgegevens

ATLASS Munsterheerd is er voor jongvolwassenen met een autismespectrumstoornis (ASS) tussen de 18 en 30 jaar. Wil jij groeien richting (meer) zelfstandigheid? We kijken samen met jou of ATLASS Munsterheerd iets voor je is.

Waarvoor kan ik terecht bij ATLASS Munsterheerd?

Hoe kan ik mij aanmelden bij ATLASS Munsterheerd?

Je kunt je aanmelden via je hulpverlener of behandelaar. Ook heb je een geldige verwijzing van je huisarts nodig. Na je aanmelding volgt een screeningsgesprek waarbij we bespreken we of ATLASS bij je past.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom voor een oriëntatiebezoek. Neem hiervoor contact op met ons secretariaat.

Praktische informatie

ATLASS Munsterheerd ligt aan de rand van Beijum, in het noordoosten van de stad Groningen. De wijk is ruim opgezet en kent veel groen. De afdeling bevindt zich naast het grote natuur- en recreatiegebied Kardinge. Hier zijn volop mogelijkheden om te ontspannen en te sporten. Op de fiets ben je zo in de binnenstad van Groningen. Voor wie liever met de bus wil: er is een bushalte op 100 meter. De wijk Beijum heeft uitstekende voorzieningen en twee winkelcentra, waarvan één tegenover de afdeling.

Vlakbij de appartementen kun je gratis parkeren. Kijk voor een persoonlijk, gedetailleerd reisadvies op Qbuzz of 9292. Wil je meer weten? Stel je vraag gerust via de telefoon of mail.

ZorgkaartNederland

ATLASS Munsterheerd (Groningen) op ZorgkaartNederland

Op ZorgkaartNederland kun je beoordelingen lezen en achterlaten voor alle zorgaanbieders in Nederland.

Op zoek naar een andere locatie?

Jonx heeft locaties in alle noordelijke provincies, grote kans dat er dus ook eentje bij jou in de buurt is.

Bekijk alle locaties