'Mijn psycholoog heeft me erg goed geholpen en begeleid. Ik ben er helemaal overheen en daar ben ik erg dankbaar voor!'
Puber meisje in het bos

Lisa over de scheiding van haar ouders

“Mijn ouders zijn gescheiden toen ik wat jonger was. Ik heb heel veel moeite gehad met een aantal gebeurtenissen rondom de scheiding van mijn vader en moeder. Deze herinneringen beleefde ik iedere keer opnieuw en ik probeerde deze herinneringen te ontwijken, maar dat lukte mij niet.”

“Bij Jonx kreeg ik een EMDR-behandeling. Ik moest vertellen over de nare herinneringen en terwijl ik dat deed moest ik bepaalde oefeningen doen. Bijvoorbeeld tijdens de behandeling moest ik verschillende oefeningen doen, zoals me concentreren op een bepaalde gebeurtenis terwijl ik naar een pen keek die steeds heen en weer zwaaide. Aan het einde van de behandeling mocht ik aangeven hoe angstig  ik me voelde op een schaal van 1 tot 10, waarbij 10 heel erg angstig is en 1 ik me helemaal goed voelde. Tijdens de eerste behandeling was het een 10, maar na een aantal behandelingen was het een 1. Mijn psycholoog heeft me hierbij heel erg goed geholpen en begeleid. Ik ben er helemaal overheen en daar ben ik erg dankbaar voor! Ik ben heel erg blij met de hulp van Jonx!”

Disclaimer

De ervaringsverhalen op deze site zijn allemaal van cliënten of oud-cliënten. Om privacyredenen maken we gebruik van gefingeerde namen en foto’s.

Feedback
Jonx

is onderdeel van Lentis