genderdysforie

Sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 10 tot 12 jaar

De sociale vaardigheidstraining wordt gegeven aan kinderen met een autismespectrumstoornis en/of ADHD die problemen ervaren op sociaal gebied.

Inhoud van de training

De sociale vaardigheidstraining richt zich op het ontwikkelen en vergroten van sociale vaardigheden en het krijgen van inzicht in je eigen sociale functioneren. Afhankelijk van de locatie waar de training wordt aangeboden zijn er 14 tot 18 bijeenkomsten. Daarnaast worden er ook enkele ouderbijeenkomsten georganiseerd. Er vinden geen bijeenkomsten plaats tijdens de schoolvakanties.

Voor wie is de training bedoeld?

De sociale vaardigheidstraining wordt gegeven aan kinderen tussen de 10 en 12 jaar met een autismespectrumstoornis en/of ADHD.

Locaties

De sociale vaardigheidstraining wordt gegeven op diverse locaties van Jonx. Zo kun je onder andere terecht bij het Autisme Team Noord-Nederland in Groningen.

Praktische informatie

Deelnemen aan deze training kan alleen in overleg met je behandelaar bij Jonx. Voor actuele informatie over mogelijke startdata kun je contact opnemen met je behandelaar. De training start bij voldoende aanmeldingen.

Feedback
Jonx

is onderdeel van Lentis