Vraag van de maand: vernieuwing locatie Groningen

Convenant WIJ-Groningen wordt ondertekend
Geplaatst op 7 mei 2018

Iedere maand stelt Jonx cliënten een vraag. Dat doen we omdat we omdat we graag willen weten wat onze cliënten van ons vinden. Wat vinden zij belangrijk, hoe doen we het op de punten die zij belangrijk vinden? We zijn natuurlijk blij met de dingen die goed gaan en we werken er hard aan om dat wat niet goed gaat te verbeteren. Daar zijn we altijd mee bezig. Alle uitkomsten van de vraag van de maand geven we mee aan de teams van Jonx. En dan gaan zij aan de slag!

In de maand februari stelden we de vraag: Wat voor ideeën hebben jullie voor een thema voor aan de muren om het gezellig te maken in de gangen van locatie Groningen?

Dit is het resultaat:

Feedback
Jonx

is onderdeel van Lentis