Vraag van de maand: Wordt een vriend/vriendin en/of familielid betrokken bij je behandeling?

Convenant WIJ-Groningen wordt ondertekend
Geplaatst op 6 maart 2018

Iedere maand stelt Jonx cliënten een vraag. Dat doen we omdat we omdat we graag willen weten wat onze cliënten van ons vinden. Wat vinden zij belangrijk, hoe doen we het op de punten die zij belangrijk vinden? We zijn natuurlijk blij met de dingen die goed gaan en we werken er hard aan om dat wat niet goed gaat te verbeteren. Daar zijn we altijd mee bezig. Alle uitkomsten van de vraag van de maand geven we mee aan de teams van Jonx. En dan gaan zij aan de slag!

In de maand februari stelden we de vraag: Wordt een vriend/vriendin en/of familielid betrokken bij je behandeling?

Dit is het resultaat:

Feedback
Jonx

is onderdeel van Lentis