Jonx opent spreekuurlocaties in Drenthe

Geplaatst op 8 december 2017

Jonx helpt kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek en hun ouders of verzorgers. Daarnaast bieden wij hulp aan volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). In de provincie Groningen doen we dat al langer, maar nu hebben we onze activiteiten ook uitgebreid naar Drenthe.

Vestigingen in Drenthe

In onze vestigingen in Groningen zien we ook cliënten uit Drenthe. Zij kiezen ervoor om bij Jonx in behandeling te gaan, ondanks de reistijd die dat soms met zich meebrengt. Om een goede behandeling te bieden willen we dichtbij onze cliënt komen. We willen laagdrempelig zijn en hulp bieden daar waar het nodig is. Naast een vestiging van Jonx Autisme heeft ook Jonx Ambulant nu vestigingen in Drenthe. We hebben in de afgelopen maanden vestigingen geopend in Assen, Nieuw-Buinen en Roden. Ook in Drenthe is Jonx nu dus altijd in de buurt.

Feedback
Jonx

is onderdeel van Lentis