Landelijke Dag tegen Pesten

armbandjes stop pesten nu
Geplaatst op 19 april 2017

19 april is de Landelijke Dag tegen Pesten. Het is iedere dag belangrijk om stil te staan bij het tegengaan van pesten. Pesten heeft namelijk ingrijpende gevolgen. 1 op de 10 leerlingen wordt op scholen gepest. Om kinderen en jongeren te helpen bij het omgaan met pesten hebben we allemaal tips verzameld. Die kunnen helpen om met pesten om te gaan. Ook werken we samen met andere instellingen in het Consultatie Team Pesten om het pesten op scholen te stoppen. Wordt het pesten erger, loop je vast en denk je dat je klachten niet alleen met pesten te maken hebben? Dan kun je ook bij Jonx terecht voor professionele hulp.

Stop pesten nu!

Natuurlijk is het nodig om elke dag bewust pesten te stoppen maar 1 keer per jaar staan wij met de campagne Stop pesten nu! even bewust stil bij pesten en de gevolgen van pesten voor zowel de slachtoffers, pestkoppen, meelopers en omstanders. Voor iedereen heeft pesten gevolgen! Dus Stop pesten nu!

Feedback
Jonx

is onderdeel van Lentis